Formulierlogo
Inschrijving als medewerker ZBF 2018 

Dank je voor je interesse om mee te werken aan het Zythos Bierfestival 2018 op 28 en 29 april 2018. Indien je wenst kan je de uitnodiging en de aanbiedingen nalezen in de medewerkersbrief, download op deze link de versie 2018.

Wij nodigen je dan ook uit om het onderstaande formulier in te vullen, voor 28 februari 2018

Wat Zythos jou in ruil voorziet lees je in de begeleidende medewerkersbrief. Heb je bijkomende vragen mail ons op medewerkers@zbf.be

Je ontvangt half maart een bevestigingsbrief met daarin de juiste uren waarop je moet werken, evenals de functie waarvoor we je aangeduid hebben. Deze brief zal ook je ticket zijn om gratis te parkeren op de medewerkersparking op die dagen dat je komt helpen.

Werkloos of met brugpensioen? Geen probleem, we hebben voor het festival een collectieve vrijstelling van de RVA verkregen waardoor je dus zelf niets meer hoeft te doen.
Medewerker OPBOUW


Medewerker tijdens het festival op zaterdag 28 april 2018
Medewerker tijdens het festival op zondag 29 april 2018
Medewerker OPKUIS


Algemeenheden


Hieronder vind je de map naar de Brabanthal in Leuven (Heverlee).
GPS: Brabantlaan 1, 3001 Heverlee
AANDACHT !!! Na verzending ontvangt u automatisch een bevestiging van uw inschrijving. Kijk ook even in de 'Ongewenste' of 'Spam' berichten indien deze bevestiging niet, na enige tijd, in je inkomende mail verschijnt.
verification image contact formulier FAQ (vaak gestelde vragen)